«Укрзалізниця» має намір запровадити страхування від крадіжок

Читать на русском
Укрзалізниця наступного тижня збирає 10 провідних страхових компаній країни для обговорення питання про запровадження страхування залізничних вантажів від крадіжок.

«Укрзалізниця» наступного тижня збирає 10 провідних страхових компаній країни для обговорення питання про запровадження страхування залізничних вантажів від крадіжок.

Про це повідомив директор із фінансів УЗ Андрій Рязанцев, передає «Слово і Діло».

Намальовані звіти та саботаж реформ: підсумки роботи польської команди БальчунаЕксперт розповів, чи зміг Войцех Бальчун допомогти Україні реформувати залізницю, та оцінив його діяльність в УЗ.

«Потрібно визначити вартість продукту. Розраховую, що в перші місяці 2018 року вже отримаємо пропозиції від страхових компаній», – сказав він.

Рязанцев наголосив на необхідності визначити, скільки вантажів викрадається на залізниці та з якою періодичністю. При цьому, вважає він, для такого дослідження знадобиться трохи часу.

Водночас він підкреслив: «Поки жодним чином не говоримо, що платитиме клієнт».

Представник «Укрзалізниці» та представники бізнесу констатували неефективність наявної системи охорони вантажів і боротьби з крадіжками за участю воєнізованої охорони та правоохоронних органів, оскільки представники ВОХР і правоохоронців часто самі є учасниками таких діянь.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» запустить додаткові потяги на свята.

Раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» підписала контракт із корейською компанією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: