«Укрзалізниця» запустить ще один потяг до Польщі

Читать на русском
Укрзалізниця з 10 грудня запускає ще один поїзд з України в Польщу, який курсуватиме за маршрутом Здолбунів-Ковель-Холм.

«Укрзалізниця» з 10 грудня запускає ще один поїзд з України в Польщу, який курсуватиме за маршрутом Здолбунів-Ковель-Холм.

Про це повідомляє ЦТС з посиланням на компанію, пише «Слово і Діло».

Це буде другий поїзд у Холм, перший «Укрзалізниця» запустила в червні. Обидва поїзди будуть ходити в щоденному режимі цілий рік.

Маршрути обслуговуватиме рейковий автобус Pesa 630М, що складається з двох вагонів II класу, що вміщують 187 пасажирів.

Як зазначається, з 10 грудня в напрямку до Холма о 6-й год. ранку відправлятиметься поїзд №751 зі Здолбунова і прибуватиме в кінцевий пункт призначення о 10:25 (за місцевим часом). У дорозі передбачені зупинки в Рівному, Ківерцях і Ковелі. Поїзд №753 сполученням Ковель-Холм відправлятиметься о 15:17 і прибуватиме в Холм о 17:05 (за місцевим часом). Назад йтиме поїзд №754 сполученням Холм-Ковель (о 10:55 - за місцевим часом, прибуття в Ковель - о 14:47, за Києвом).

Поїзд №752 сполученням Холм-Здолбунів відбуватиме з Холма о 17:35 (за місцевим часом), матиме зупинки в Ковелі, Ківерцях і Рівному і прибуватиме до Здолбунова о 00:08.

Міжнародне залізничне сполучення між Ковелем і Холмом було введене в червні 2017 року, у вересні маршрут був продовжений до Здолбунова. За інформацією служби приміських пасажирських перевезень регіональної філії Львівська залізниця, поїзди в напрямку зі Здолбунова в Холм заповнені на 100%, назад - на 30-40%.

Вартість проїзду зі Здолбунова до Холма орієнтовно становить 354 гривень, з Ковеля в Холм - орієнтовно 212 гривень.

Нагадаємо, Німеччина погодилася передати Україні старі потяги.

Також повідомлялося, що «Укрзалізниця» введе сервіс повноцінного харчування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: