В «Укрзалізниці» пояснили підняття цін

Читать на русском
Директор Укрзалізниці Євген Кравцов дав свою оцінку підвищенню тарифів на 2018 рік. Він розповів, що до кінця 2017 жодних підвищень вартості пасажирських квитків не буде.

Директор «Укрзалізниці» Євген Кравцов дав свою оцінку підвищенню тарифів на 2018 рік.

Як повідомляє «Слово і Діло» в інтерв'ю «Економічній правді» він розповів, що до кінця 2017 жодних підвищень вартості пасажирських квитків не буде.

«Укрзалізниця» втратила 6 мільярдів – КравцовЗа словами голови Укрзалізниці, втрати в 6 мільярдів гривень пов'язані з несвоєчасним підвищенням тарифу на вантажоперевезення.

«До кінця 2017 жодних підвищень вартості пасажирських квитків не буде», – зазначив він.

Однак, за його словами, в 2018 році тарифи будуть переглянуті.

«Ми презентуємо ініціативу про виділення кількох класів поїздів. Умовно ми їх розділили на три категорії: комфорт, стандарт та економ. Плануємо виділити поїзди, в яких можна забезпечити високий рівень сервісу, але натомість просимо скасувати державне регулювання вартості перевезення», – сказав Кравцов.

«Тут буде забезпечений різний рівень сервісу. При цьому ми залишаємо держрегулювання й погоджуємо зміни в тарифі з державою», – додав він.

Раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» скасує потяг на Волинь.

«Укрзалізниця» з 10 грудня запускає ще один поїзд з України до Польщі, який курсуватиме за маршрутом Здолбунів-Ковель-Холм.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: