Поліцейський, що отримав від дружини 1,3 мільйона гривень, придбав елітний позашляховик

Читать на русском
Заступник керівника одного з відділів управління захисту економіки Нацполіціі витратив понад півтора мільйона гривень на авто.

Заступник начальника-начальник відділу оперативно-аналітичного забезпечення управління захисту економіки в Харківській області департаменту захисту економіки Національної поліції України Олег Петренко, який отримав від своєї дружини грошовий подарунок у розмірі 1,3 мільйона гривень, придбав автомобіль Mercedes-Benz за більш ніж півтора мільйона гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, Петренко за 1 мільйон 530 тисяч 510 гривень придбав у ТОВ «Автомобільний дім «Соллі-Плюс» автомобіль Mercedes-Benz GLE 250 2017 року випуску.

Крім того, в електронній декларації Петренко вказав, що дружина володіє двома квартирами в Харкові площею 68 і 44,9 кв. м, житловим будинком у Харківському районі площею 160 кв. м і земельною ділянкою, а сам поліцейський має лише земельну ділянку в Харківській області. У дружини правоохоронця також задекларований автомобіль Volkswagen Touareg 2013 року випуску.

Минулого року їхній спільний дохід склав 312 тисяч 430 гривень. Готівкою Петренко зберігав 6 тисяч доларів.

Нагадаємо, працівниці НСТУ подарували BMW за два мільйони гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: