Дружина подарувала поліцейському з департаменту захисту економіки понад мільйон гривень

Читать на русском
Один із заступників начальника УЗЕ ДЗЕ поліції в Харківській області отримав від дружини пристойний грошовий подарунок.

Заступник начальника-начальник відділу оперативно-аналітичного забезпечення Управління захисту економіки в Харківській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України Олег Петренко отримав від своєї дружини грошовий подарунок на суму понад мільйон гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, поліцейський отримав від громадянина України Маріанни Борисівни Петренко грошовий подарунок у розмірі 1,3 мільйона гривень. У щорічній декларації Маріанна Борисівна Петренко вказана дружиною правоохоронця. Зазначимо, що в 2016 році вона заробила нуль гривень, отримавши 195 тисяч гривень доходу від відчуження рухомого майна, а її грошові заощадження були в розмірі 350 тисяч гривень.

Крім того, в електронній декларації Петренко вказав, що дружина володіє двома квартирами в Харкові площею 68 і 44,9 кв. м, житловим будинком в Харківській районі площею 160 кв. м і земельною ділянкою, а сам поліцейський має тільки земельну ділянку в Харківській області. У дружини правоохоронця також вказано автомобіль Volkswagen Touareg 2013 року випуску.

Минулого року їхній спільний дохід склав 312 тис. 430 грн. Готівкою Петренко зберігав 6 тис. дол.

Нагадаємо, інспектор патрульної поліції з порожньою декларацією придбав новий кросовер Toyota.

Раніше секретар Волинського окружного адмінсуду отримала в подарунок півмільйона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: