Працівниці НСТУ подарували BMW за два мільйони гривень

Читать на русском
Керівнику одного з департаментів Нацтелерадіокомпанії подарували новенький німецький автомобіль вартістю майже 2,1 мільйона гривень.
Вікторія Сидоренко

Директор департаменту зі зв'язків з громадськістю та засобами масової інформації Публічного акціонерного товариства «Національна громадська телерадіокомпанія України» Вікторія Сидоренко отримала в подарунок новий BMW за 2,08 мільйона гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового стану вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, Сидоренко отримала негрошовий подарунок вартістю 2 мільйони 84 тисячі гривень, а саме автомобіль BMW X6 2017 року випуску від громадянина України Івана Станіславовича Зублевича.

В електронній декларації за 2016 рік вона вказала, що проживає в квартирі в Києві площею 82,3 кв. м, яка належить громадянці України Антоніні Іванівні Сидоренко, ймовірно, її матері. Працівниця НСТУ задекларувала офіс, комору у Вінниці, а також автомобіль Volkswagen Tiguan 2012 року випуску.

За минулий рік Сидоренко заробила 28 572 грн, включаючи 8760 грн стипендії в Києво-Могилянській академії. Готівкою вона зберігає 25 тис. дол. і 10 тис. євро.

У коментарі журналісту «Слова і Діла» Сидоренко розповіла, що цей автомобіль їй подарували на майбутній день народження від родини. Вона додала, що Іван Зублевич – це її рідний дідусь.

Нагадаємо, четверо членів правління НСТУ отримали зарплати, вищі за 200 тисяч гривень. За словами прес-служби, до цієї суми увійшла премія за три місяці та аванс за поточний місяць.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: