Пожежа у «Вікторії»: у мерії Одеси пояснили, чому відсторонені посадовці повернулися на роботу

Читать на русском
Ідеться про начальника управління капбудівництва, керівника міського ДАБК, голову Київської райадміністрації та директора департаменту освіти і науки.

Працівники Одеської міськради, відсторонені у справі про пожежу в дитячому таборі «Вікторія», повернулися до виконання своїх обов'язків.

Про це повідомляє «Думская» з посиланням на прес-службу мерії, передає «Слово і Діло».

«Закон передбачає, що службове розслідування не може тривати більш ніж двох місяців. Після його завершення працівники були відновлені на роботі. Змінити щось може лише вирок суду», – повідомили в мерії.

Посадовці були відсторонені від роботи на час проведення службового розслідування. Йдеться про начальника управління капбудівництва, керівника міського ДАБК, голову Київської райадміністрації та директора департаменту освіти і науки. Остання після пожежі написала заяву про відставку за власним бажанням, але мер не прийняв цю заяву.

Результати службового розслідування міська влада оприлюднювати поки не планує, тому що всі документи вилучені правоохоронцями й до завершення кримінального провадження жодних оцінок давати не можна.

Також раніше повідомлялося, що за директора табору «Вікторія», в якому під час пожежі загинули троє дітей, внесли заставу в розмірі 128 тисяч гривень, і він вийшов на волю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: