В аеропорту Львова скасували низку рейсів

Читать на русском
Через складні метеоумови та рішення екіпажів повітряних суден не здійснювати посадку в аеропорту Львова до поліпшення погодних умов скасована низка рейсів.

Через складні метеоумови та рішення екіпажів повітряних суден не здійснювати посадку в аеропорту Львова до поліпшення погодних умов скасовано низку рейсів.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні прес-служби міжнародного аеропорту «Львів».

Повінь в Австралії: залило аеропорт, вокзал, дорогиПовінь в Австралії паралізувало життя в місті Мельбурн. Протягом 10 хвилин там випало 20 міліметрів опадів

Як зазначається, рейси скасовані в зв'язку зі складними метеоумовами цієї доби з показником горизонтальної видимості на смузі в 200 м і вертикальної видимості – 50 м.

«Рейси №PS035 і №PS036 авіакомпанії МАУ скасовані. Рейс №В2 827 Мінськ-Львів авіакомпанії «Белавіа» перенаправлений до аеропорту «Бориспіль». Рейс №W6 1843 Вроцлав-Львів авіакомпанії Wizz Air скасований. Літак був перенаправлений до аеропорту «Київ». Пасажирів рейсу доправлять до Львова автобусами. Рейс №LO 765 із Варшави авіакомпанії LOT Polish Airlines скасований», – ідеться в повідомленні.

Відзначається, що зараз погода на льотному полі поліпшується – туман розсіюється, збільшуючи видимість.

Як повідомлялося, міжнародний аеропорт Балі закрили ще на 24 години через те, що вулкан Агунг викидає в атмосферу великі обсяги попелу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: