За створенням біткойна стоїть Ілон Маск – ЗМІ

Читать на русском
Мільярдер Ілон Маск стоїть за створенням біткойна, саме він ховається під псевдонімом Сатосі Накамото.

Мільярдер Ілон Маск стоїть за створенням біткойна, саме він ховається під псевдонімом Сатосі Накамото.

Про це розповів колишній співробітник SpaceX Сахил Гупта, передає Cryptocoinsnews, пише «Слово і Діло».

За його словами, Маск добре орієнтується у програмній мові C++, яка й була використана в процесі створення біткоїна. Гупта також прокоментував, що Маску властива «пристрасть до вирішення глобальних проблем», а біткоїн був створений під час світової фінансової кризи в 2008 році, як децентралізована валюта.

Також власник SpaceX зберігає повне мовчання про біткоїн і ніяк не коментує новини про криптовалюту.

На завершення Гупта підкреслив, що Маск не потребує тих коштів, яких він міг отримати після створення біткоїна. З огляду на сьогоднішній курс біткоїна, Маск може отримати від його продажу близько $8 млрд, що більш ніж удвічі менше від його офіційного капіталу - $19,7 млрд.

У свою чергу, Cryptocoinsnews висунуло декілька контр-аргументів. В першу чергу, на думку Cryptocoinsnews, 2008 рік став «найгіршим» для SpaceX і Tesla, що могло перешкодити Маску зосередитися на створенні проекту. Крім того, Маск постійно знаходиться під наглядом журналістів, будь-яка його діяльність простежується.

Нагадаємо, курс біткоїна в суботу, 25 листопада, побив свій рекорд і виріс до 8673 доларів за одну одиницю. Зараз ціна криптовалюти перевалила за $9500.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: