У Франції з'явилася нова партія

Читать на русском
Французькі політики з консервативного табору створили нову партію, близьку по духу правлячої політичної сили «Республіка на марші».

Французькі політики з консервативного табору створили нову партію, близьку по духу правлячої політичної сили «Республіка на марші».

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на DW.

Несподіваний кодекс: чи вдасться перезавантажити виборчу системуУхвалення проекту Виборчого кодексу в першому читанні стало неабиякою сенсацією в експертних колах. Чи має шанси документ стати повноцінним законом та що стане вирішальним фактором у цьому непростому рішенні, розбирався політолог Олександр Радчук.

«Вона (партія-ред.) отримала назву «Діяти, конструктивні праві». Засновники партії належать до групи «Конструктивні», що об'єднує частину членів правоцентристської партії «Республіканці», що стоять на позиціях, близьких до програмних установок правлячої партії Еммануеля Макрона «Республіка на марші», - йдеться в повідомленні.

У програмній статті засновники партії заявили, що метою нової політсили є захист ліберальних, соціальних, європейських, гуманістичних і реформаторських ідей консерваторів і центристів. Партія має намір залишатися незалежною, навіть якщо і буде підтримувати реформи нинішнього президента.

Нагадаємо, французькі банки закрили рахунки Ле Пен.

Раніше повідомлялося, що у Франції затримали одного з найбагатших людей Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: