Авіаудари РФ по Сирії: збільшилася кількість загиблих

Читать на русском
За декілька днів до початку женевських переговорів по Сирії російські ВКС і сирійські урядові війська посилили атаки на бойовиків «Ісламської держави».

За декілька днів до початку женевських переговорів по Сирії російські ВКС і сирійські урядові війська посилили атаки на бойовиків «Ісламської держави» і загони озброєної опозиції, в результаті яких загинули мирні жителі.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на DW.

Бомбардувальники ВКС Росії завдали 26 листопада груповий удар по об'єктах ІДІЛ у провінції Дейр-ез-Зор.

«Сирія врятована»: що залишилося за дужками заяви Путіна про завершення війни на Близькому СходіПонад три години Путін вів переговори з Асадом, а за підсумками обидва заявили про завершення спецоперації в Сирії. Чи припиниться війна на Близькому Сході, розбиралися разом з експертами.

«Літаки вразили опорні пункти і скупчення бойовиків в долині річки Євфрат», - йдеться в повідомленні російського міністерства оборони.

Також під час повітряних нальотів постраждало і цивільне населення. За даними Сирійського наглядової ради з прав людини (SOHR), у результаті ракетно-бомбового удару загинули 53 мирних жителя, в тому числі 21 дитина.

Урядові сирійські війська в ході наступу на позиції загонів збройної опозиції в районі Східна Гута недалеко від Дамаска завдали масованих вогневих ударів по населених пунктах Месраба і Мадіра. Під час цієї атаки, за даними правозахисників, загинули 23 мирних жителя.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп пообіцяв припинити постачання зброї сирійським курдам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: