У Запорізькій області на кір захворіли 122 людини

Читать на русском
У Запорізькій області на кір захворіли вже 122 людини. У лабораторному центрі зазначили, що зростання захворюваності на кір відбувається в цілому по Україні.

На Запоріжжі за останні тижні 122 людини захворіли на кір. Так, у Запоріжжі зареєстрували 58 випадків захворювання, ще 64 - у Запорізькому районі. З них 38 захворілих - у школі «Інтелект» селища Кушугум.

Про це повідомляє прес-служба Запорізького обласного лабораторного центру Мінохоронздоров'я України, передає «Слово і Діло».

Спалахи інфекцій в Україні з початку року: мешканці яких регіонів хворіють частіше за всеЗараз лише відчайдухи наважуються купувати і їсти в'ялену рибу після майже десятка смертей від ботулізму з початку року і відсутності в країні сироватки від однієї з найсмертельніших інфекцій. «Слово і Діло» відстежило, які області країни найбільше потерпали від сезонних інфекцій.

У лабораторному центрі зазначили, що зростання захворюваності на кір відбувається в цілому по Україні.

При цьому найвищі показники - в Одеській та Івано-Франківській областях, де спалахи почали реєструвати ще влітку. Упродовж 9 місяців поточного року в Одеській, Івано-Франківській та Закарпатській областях на кір захворіли, відповідно, 627, 731 та 116 людей.

Нагадаємо, за тиждень у Києві шпиталізували 177 хворих на грип і ГРВІ, з них 158 дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: