У Чилі перекинувся автобус з туристами, є жертви

Читать на русском
На півдні Чилі в районі Ла Арауканія перекинувся автобус з туристами. В результаті інциденту загинуло щонайменше 11 людей, ще 20 отримали травми

На півдні Чилі в районі Ла Арауканія перекинувся автобус з туристами. В результаті інциденту загинуло щонайменше 11 людей, ще 20 отримали травми.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на видання Info7.

Зникнення підводного човна: військові отримали сигнали з радарівВійськово-морські сили Аргентини заявили, що отримали сигнали, які можуть надходити з підводного човна Сан-Хуан, яка зникла на цьому тижні.

Аварія сталася 25 листопада після 18:00 за місцевим часом (21:00 за Гринвічем) на маршруті, що з'єднує міста Вікторія і Куракаутін, приблизно в 600 кілометрах від Сантьяго. Поліція повідомила, що аварія сталася в кінці поїздки, коли люди поверталися з екскурсії додому. Водій втратив контроль над транспортним засобом, який перевозив 45 людей.

Автобус перекинувся на узбіччі дороги. Більшість поранених залишаються у важкому стані, їх доставили в лікарні в містах Вікторія, Темуко і Куракаутін. В аварії також постраждав мер селища тиру Адольфо Міллабур.

Він повідомив, що в автобусі знаходилися старійшини групи індіанців Мапуче і посадові особи департаменту охорони здоров'я. Президент Чилі Мішель Бачелет і міністерство охорони здоров'я країни висловили свої співчуття сім'ям загиблих.

Як повідомлялося, рейсовий автобус перекинувся на трасі в провінції Елязиг між містами Ергані і Маден в Туреччині.

Раніше в Росії в ДТП автобуса з лісовозом загинуло 14 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: