У ДТП під Харковом постраждало семеро людей

Читать на русском
На автодорозі Київ-Харків-Довжанський недалеко від села Сніжків Валківського району в суботу, 25 листопада, о 20:30 автомобіль Hyundai зіткнувся з рейсовим автобусом Mercedes.

На автодорозі Київ-Харків-Довжанський недалеко від села Сніжків Валківського району в суботу, 25 листопада, о 20:30 автомобіль Hyundai зіткнувся з рейсовим автобусом Mercedes, через що постраждали семеро людей.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр поліції в Харківській області.

ДТП у Харкові: з лікарні виписали вагітну жінкуЛікарі виписали з лікарні постраждалу в резонансній ДТП в центрі Харкова вагітну Жанну Власенко. У медустанові залишається ще одна потерпіла Ганна Комар.

Повідомляється, що 60-річний водій Hyundai не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, внаслідок чого скоїв зіткнення з Mercedes.

«В результаті ДТП постраждали водій, 53 і 58-річна пасажирки Hyundai і 4 пасажирки автобуса у віці від 54 до 62 років. Всі постраждалі були доставлені до 4-ї лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги міста Харкова», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що стан здоров'я однієї з пасажирок Hyundaі середньої тяжкості, решти постраждалих - задовільний. Після огляду лікарі відпустили трьох постраждалих додому. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомлялося, у Вінницькій області сталося зіткнення бензовоза з автомобілем DAF з двома причепами, який перевозив зерно.

Раніше у Львівській області фура зіткнулася з рейсовим автобусом, в результаті події постраждали 12 пасажирів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: