ДТП у Харкові: з лікарні виписали вагітну жінку

Читать на русском
Лікарі виписали з лікарні постраждалу в резонансній ДТП в центрі Харкова вагітну Жанну Власенко. У медустанові залишається ще одна потерпіла Ганна Комар.

Медики виписали з лікарні постраждалу в резонансній ДТП в центрі Харкова вагітну Жанну Власенко.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомила начальниця відділу преси та інформації Харківської ОДА Ксенія Ярикова «Українській правді».

«Дитина в нормі, загрози зриву немає, мати стаціонарного лікування вже не потребує. Дівчина продовжить лікування амбулаторно», – сказала Ярикова.

Вона зазначила, що Власенко перебувала в лікарні досить тривалий час і вже просила лікарів відпустити її додому.

«Зрозуміло, що вона не може вийти на роботу або вести досить активний спосіб життя. Але необхідності перебувати й надалі в лікарні для неї більше немає», – сказала представниця прес-служби.

Ярикова уточнила, що в медустанові залишається ще одна потерпіла, 25-річна Ганна Комар.

«У неї були дуже серйозні травми й вона важче відновлюється. Дівчина притомна, але поки вона проходить лікування в стаціонарі», – додала вона.

Як відомо, 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар і перекинувся. В результаті ДТП загинули 6 людей, ще 5 – отримали травми різного ступеня тяжкості.

За кермом Lexus перебувала 20-річна жінка, дочка харківського бізнесмена Олена Зайцева. Її вже тричі штрафували за проїзд на червоне світло та перевищення швидкості.

Аналіз показав присутність у сечі Зайцевої опіатів у момент скоєння ДТП.

20 жовтня суд ухвалив рішення заарештувати Зайцеву на два місяці без права внесення застави.

6 листопада правоохоронці повідомили водію Volkswagen Touareg Геннадій Дронову про підозру. 8 листопада суд взяв його під варту на 2 місяці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: