Стало відомо, про що Клімкін говорив у Брюсселі

Читать на русском
Клімкін в рамках участі у Брюссельському саміті Східного партнерства закликав своїх колег підтримати ініційовану Україною резолюцію ГА ООН по ситуації з правами людини в Криму.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін в рамках участі у Брюссельському саміті Східного партнерства закликав своїх колег підтримати ініційовану Україною резолюцію ГА ООН по ситуації з правами людини в Криму.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу МЗС України.

Міністр провів двосторонні зустрічі з Високим представником ЄС Федерікою Могеріні, Генеральним секретарем ЕСВД Хельгой Шмід, міністрами закордонних справ Нідерландів Халбахом Зійлстрою і Естонії Свеном Міксером.

Серед основних тем зазначених зустрічей - загострення ситуації на Донбасі, погіршення ситуації в окупованому Криму, збереження санкцій тиску на РФ і створення міжнародного механізму по деокупацію Криму.

Також під час зустрічі міністра з президентом ЄІБ Вернером Хойером сторони обговорили перспективи співпраці між Україною та Європейським інвестиційним банком, реалізацію ряду проектів і шляхи подальшої фінансової підтримки України.

Раніше міністр повідомив, що відносини Україна-ЄС не можуть обмежуватися «Східним партнерством».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: