У Держлісагентстві заявили про напад

Читать на русском
У Державному агентстві лісових ресурсів заявляють, що 24 листопада близько 12:00 до їхнього приміщення увірвалися близько 10 невідомих осіб.

У Державному агентстві лісових ресурсів заявляють, що 24 листопада близько 12:00 до їхнього приміщення увірвалися близько 10 невідомих.

Про це повыдомили в прес-службі Держлісагентства, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що нападники відштовхнули охоронця й піднялися на третій поверх до приймальні голови агентства, де залишили сміття й мішки з невідомим вмістом.

Крім того, невідомі 24 листопада також чатували під будівлею інформаційного агентства, де в цей час проходила прес-конференція за участю представників Профспілки працівників лісового господарства України та експертів.

Згідно з повідомленням, учасники прес-конференції інформували ЗМІ про результати Всеукраїнських зборів профспілкового активу лісогосподарської галузі щодо схвалення урядом Стратегії реформування лісового господарства на період до 2022 року.

Державне агентство лісових ресурсів вважає такі дії спробою залякування працівників лісового господарства та експертів з метою дискредитації всієї лісової галузі. Агентство звернулося до правоохоронців.

Раніше повідомлялося, що президент Петро Порошенко посилив відповідальність за незаконну вирубку лісів.

Нагадаємо також, що НАБУ провело обшуки в Держлісагентстві в зв'язку з проектом рекультивації земель після видобутку бурштину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: