Україна і МВФ обговорять ВВП бюджету-2018

Читать на русском
Україна та Міжнародний валютний фонд продовжать обговорення проекту бюджету на 2018 рік. Сторони планують врегулювати в ухваленому бюджеті показник дефіциту обсягом у 2,5 відсотки ВВП.

Україна та Міжнародний валютний фонд продовжать обговорення проекту бюджету на 2018 рік.

Про це йдеться в заяві постійного представника МВФ в Україні Йости Люнгмана, передає «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

«Експерти МВФ відвідали Київ у період з 9 до 17 листопада для проведення технічного обговорення проекту бюджету на 2018 рік. Це обговорення триватиме в наступні тижні для того, щоб забезпечити відповідність в ухваленому бюджеті показника дефіциту обсягу в 2,5 відсотки ВВП, який узгоджений програмою економічних реформ України, підтримуваної Фондом », – ідеться в заяві.

Відмова МВФ у новому транші: чим це загрожує та в чому найбільша проблема УкраїниУкраїна ризикує залишитися без фінансової підтримки МВФ. Якими можуть бути наслідки для української економіки, розповіли експерти.

Нагадаємо, група експертів Міжнародного валютного фонду прибула в Україну 9 листопада для обговорення проекту держбюджету-2018.   Раніше в НБУ заявили, що чекають на приїзд технічної місії МВФ у листопаді, але після ухвалення проекту державного бюджету України на 2018 рік.

Так само в МВФ озвучили 4 вимоги для наступного траншу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: