У зоні АТО загинули троє військових – штаб

Читать на русском
У військовій частині в зоні АТО загинули троє військовослужбовців. Надзвичайна подія сталася на донецькому напрямку.

У військовій частині в зоні АТО загинули троє військовослужбовців. Надзвичайна подія сталася на донецькому напрямку. Раніше в штабі повідомляли, що минулої доби відзначили ускладнення ситуації на луганському напрямку.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Надзвичайна подія сталася в одній із військових частин, яка виконує бойові завдання на донецькому напрямку в районі проведення антитерористичної операції. 19 листопада загинули троє військовослужбовців. За попередньою інформацією, це сталося в результаті необережного поводження з пічним обладнанням», – йдеться в повідомленні.

Причини й подробиці події з'ясовуються. На місці працює оперативна група військової служби правопорядку та представники військової прокуратури. За фактом події порушене кримінальне провадження, ведеться слідство.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 26 разів обстріляли позиції ЗСУ. В результаті бойових дій один військовослужбовець отримав бойову травму.

Також українська сторона СЦКК повідомила, що бойовики намагаються вивести з ладу камеру відеоспостереження місії ОБСЄ, встановлену біля Донецької фільтрувальної станції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: