Кличко розірве угоди з нелегальними маршрутками

Читать на русском
У Києві за підсумками позапланових перевірок норм перевезень будуть розірвані договори з двома перевізниками.

У Києві за підсумками позапланових перевірок норм перевезень будуть розірвані договори з двома перевізниками.

Про це повідомили в прес-службі КМДА, передає «Слово і Діло».

Змучений у заторах Київ: коли очікувати транспортного колапсу в столиціПересування в Києві стало однією з найбільш актуальних проблем для мешканців та гостей столиці. Як запобігти транспортному колапсу, аналізував політолог Олександр Радчук.

Відзначається, що за період з 9 листопада було перевірено 12 перевізників, виявлено порушення та складено акти на маршрути №№ 201, 459, 421, 581, 464, 565, 518, 416.

Зокрема, у перевізників були відсутні протоколи проходження обов'язкового технічного контролю транспортних засобів, тимчасові реєстраційні документи на транспортні засоби, страхові поліси, пошкоджені сидіння, виявлені сторонні предмети в салоні і т.п.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко запевнив, що місто отримає ще 19 нових тролейбусів до кінця 2016 рокуСказано 28 вересня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

«До перевірки нелегальних перевізників, які виходили на маршрути №№ 238, 412, 597, 501, 507, незважаючи на наказ Департаменту транспортної інфраструктури про їхнє закриття, залучено Управління держслужби боротьби з економічною злочинністю в Києві», - повідомили в КМДА.

Також в адміністрації заявили про необхідність внести зміни в законодавство, щоб посилити відповідальність перевізників за порушення вимог безпеки пасажирських перевезень.

Раніше повідомлялося, що мер Києва Віталій Кличко спробував себе в ролі водія автобуса.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: