У Кличка відповіли на звинувачення НАЗК

Читать на русском
У КМДА запевняють, що керівник Антикорупційного управління Сергій Красюк, щодо якого НАЗК виписало припис меру Києва, ще рік тому передав управління корпоративними правами.

У КМДА запевняють, що керівник Антикорупційного управління Сергій Красюк, щодо якого НАЗК виписало припис меру Києва Віталію Кличку, ще рік тому передав управління корпоративними правами.

Про це повідомляє прес-служба КМДА, пише «Слово і Діло».

У Київській адміністрації відзначили, що безпосередньо в приписі НАЗК визнало, що формальне порушення, про яке йдеться, ймовірно, було скоєне ще у вересні 2016 року.

«Сергій Красюк 26 березня 2005 року звільнився з посади директора ТОВ «Аврора», а управління корпоративними правами цього ж товариства передав 8 вересня 2016 року. Про це було чітко зазначено безпосередньо в приписі НАЗК», – йдеться в повідомленні.

«Питання ж про те, чому та чи інша особа, яка написала заяву ще 8 вересня 2016 року, не вилучена з Єдиного реєстру, потрібно адресувати не особі й не КМДА, а скоріше адміністраторам відповідних реєстрів і Міністерству юстиції України», – додали в прес-службі.

Водночас у КМДА зазначили, що на виконання припису НАЗК проведуть службове розслідування. А також висловили надію, що наступного року подання електронних декларацій пройде без збоїв у роботі відповідної системи.

Раніше повідомлялося, що НАБУ закрило кримінальне провадження проти Кличка. У відомстві зазначили, що в мера немає незадекларованих будинків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: