У РФ розповіли, коли відгородять Крим парканом

Читать на русском
У Росії планують завершити зведення 50-кілометрового загородження на кордоні окупованого Криму від материкової України в першому півріччі 2018 року.

У Росії планують завершити зведення 50-кілометрового загородження на кордоні окупованого Криму з материковою Україною в першому півріччі 2018 року.

Про це повідомили в п'ятницю в прес-службі прикордонного управління ФСБ РФ з питань регіону, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що згідно з документацією, «завершення будівництва загородження заплановане на першу половину 2018 року».

«Роботи з інженерного оснащення російсько-української ділянки кордону, в тому числі зі зведення 50-кілометрових інженерних загороджень на півночі Криму, ведуться в плановому порядку. Збоїв і накладок у графіках робіт немає», – повідомили інформагентству в прес-службі.

Також в управлінні ФСБ додали, що в майбутньому «державний кордон буде оснащуватися найпередовішими інженерними спорудами й технікою».

Раніше повідомлялося, що Росія має намір збудувати паркан на кордоні між півостровом і материковою Україною. Його вартість оцінена в більш ніж 200 мільйонів рублів.

Нагадаємо, МЗС відреагувало на «спірний» Крим від New York Times. Відомство зазначило, що це тимчасово окупована українська територія.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: