Спецоперація на Закарпатті: є перші затримані

Читать на русском
У рамках спецоперації, яка проходить на Закарпатті, правоохоронці затримали екс-керівника управління Держгеокадастру в одному з районів. Також виявлені зброя й наркотики.

Правоохоронці під час обшуків у Закарпатській області виявили зброю й боєприпаси, а також близько 2 кілограмів наркотичних засобів.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк, передає УНН.

«Зараз обшуки тривають. Уже повідомлено про підозру начальнику районного управління Держземагентства в Закарпатській області в зловживанні в інтересах організованої групи. Саме ця людина ухвалювала рішення разом із підлеглими працівниками щодо розподілу прикордонної землі й викрадення її з володіння держави в особі Державної прикордонної служби. Вручене також клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою», – розповів він.

За словами Сенюка, поки тривають обшуки у ймовірного організатора злочинної групи Аттили.

«У нього, за попередньою інформацією, вже знайшли зброю та боєприпаси», – уточнив прокурор.

Експерт розповів, чому спецоперація МВС проти «бурштинової мафії» може виявитися марноюЕколог поділився міркуваннями щодо спецоперації МВС у боротьбі з «бурштиновою мафією», яку, за словами генпрокурора, не подолати.

Прокурор зазначив, що це ймовірний організатор злочинної групи так званого «приватного кордону» на Закарпатті. Крім того, наразі в одного зі співучасників злочинної групи вилучили близько 2 кг наркотичних засобів, а саме канабісу.

Нагадаємо, військова прокуратура Західного регіону України спільно зі співробітниками Державної прикордонної служби проводить 100 обшуків у можливих фігурантів незаконного захоплення земель прикордонної смуги на Закарпатті, а також організаторів незаконного виготовлення та розповсюдження наркотиків.

Раніше під час спільної операції Генеральної прокуратури зі Службою безпеки України в Миколаєві були затримані 5 осіб, зокрема й лідера злочинної організації Михайла Титова, відомого в кримінальному середовищі як «Мультик».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: