Російські потяги почнуть їздити в обхід України

Читать на русском
З 15 листопада Росія запустила п'ять пасажирських поїздів залізницею, яка була збудована в обхід України.

З 15 листопада Росія запустила п'ять пасажирських поїздів залізницею, яка була збудована в обхід України.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на РІА «Новости».

Омелян повідомив, коли Україна отримає списані німецькі поїздиВживані німецькі потяги можуть з'явитися в Україні наприкінці 2018 року в разі можливості переобладнати їх для експлуатації на українській залізниці.

В обхід території України почали курсувати поїзди з Москви в напрямку Кисловодська, Анапи, Новоросійська та Адлера, а також із Санкт-Петербурга до Адлера. Потяги об'їжджатимуть Україну новою ділянкою залізниці Журавка-Міллерове, яку Росія почала зводити три роки тому, мотивувавши це нібито погіршенням відносин з Україною. Нова залізниця довжиною 137 кілометрів проходить повністю на території Росії.

Пасажирські потяги в обхід України запускатимуться в два етапи. Спочатку на новий напрямок переключать ті склади, в яких немає проміжних зупинок на старій лінії, а потім і інші.

Як повідомлялося, 20 вересня «Российские железные дороги» запустили регулярний рух вантажних поїздів на тестовій ділянці залізничної лінії Журавка-Міллерове у Воронезької та Ростовській областях в обхід України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: