В обхід України: РФ запустила регулярний рух вантажних поїздів

Читать на русском
До спорудження магістралі потяги, що прямували до Ростовської області, двічі перетинали кордон з Україною в Луганській області.

Російська залізниця запустили регулярний рух вантажних поїздів на тестовій ділянці залізничної лінії Журавка-Міллерове у Воронезькій та Ростовській областях в обхід України.

Про це йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті РЖД, передає «Слово і Діло».

«Перші вантажні поїзди перевезли вагони із зерном, залізорудною сировиною та будівельними матеріалами», – вказується в повідомленні.

Під час тестування на ділянці перевірять готовність залізничної інфраструктури та роботу систем управління рухом. Також під час випробувань пройдуть необхідну підготовку локомотивні бригади.

Як пише РБК, на початку вересня президент РЖД Олег Бєлозьоров повідомив, що вантажний рух в обхід України запустять у жовтні 2017 року.

Туристи й цього року обходять Крим стороноюКількість туристів у Криму в 2017 році скоротилося порівняно з минулим роком на 5,1 відсотка.

Тоді він заявив, що в першу чергу на новій ділянці запустять вантажний рух, а пасажирські потяги зможуть розпочати роботу після того, як буде складений розклад.

Нагадаємо, що на початку серпня РЖД почала тестувати побудовану в обхід України залізницю Журавка-Міллерове. Тоді поїзд подолав 122 км від станції Журавка до станції Боченкове.

Раніше повідомлялося, що «Газпром» збільшив поставки газу в обхід України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: