Ні логістичного центру, ні пояснень: як депутат Негой виконує передвиборчу обіцянку

Читать на русском
Народний депутат Федір Негой досі не виконав жодної обіцянки, в тому числі з тих, які давав перед виборами.
Федір НегойФото з відкритих джерел

Народний депутат-мажоритарник Федір Негой, що представляє в парламенті один з округів Херсонської області, досі не зміг виконати обіцянку збудувати там логістичний центр.

Ідеться про округ №186 із центром у Олешках (колишньому Цюрупинську), повідомляє «Слово і Діло».

Балотуючись у депутати там, Негой написав у своїй передвиборчій програмі, що ставши парламентарем, він має намір збудувати для мешканців округу новий логістичний центр.

«На посаді народного депутата зобов’язуюся: […] збудувати новий торгово-переробний комплекс, логістичний центр», – говорилося в одному з пунктів його програми.

За відсутності інформації про стан виконання обіцянки «Слово і Діло» намагалося з’ясувати це особисто в народного депутата, направивши йому інформаційний запит іще в січні 2016 року. Однак досі від нардепа жодної звістки. З інших джерел нам вдалося з’ясувати, що досі логістичний центр створений не був. Тож поки обіцянка залишається зі статусом «у процесі», але якщо аналітики порталу не знайдуть ознак її виконання, статус скоро може змінитися на «не виконано».

До речі, схожа історія в цього народного депутата і з іншими обіцянками, зафіксованими «Словом і Ділом». Поки що в нього жодної виконаної й 4 провалених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: