В Івано-Франківській області затримали серійних грабіжників

Читать на русском
В Івано-Франківській області правоохоронці затримали п'ятьох жителів Долинського району, які підозрюються в скоєнні серії крадіжок.

В Івано-Франківській області правоохоронці затримали п'ятьох жителів Долинського району, які підозрюються в скоєнні серії крадіжок.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу прокуратури Івано-Франківської області.

Легалізація зброї: величезні ризики для владиЖурналіст Максим Кречетов розповідає про ризики для влади внаслідок легалізації вогнепальної зброї.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання цих осіб було вилучено речі, вкрадені у потерпілих громадян, а також предмети, схожі на боєприпаси і наркотики.

За інформацією прокуратури, крадіжки були скоєні з дому в місті Болехів. Під час обшуків було вилучено також речі, які можуть бути об'єктами інших кримінальних злочинів.

Затриманим оголошено про підозру, триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Раніше в Івано-Франківській області 30 жовтня через негоду постраждала 8-річна дитина.

Нагадаємо, в Київській області правоохоронці визначили найбільш криміногенні місця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: