На Київщині правоохоронці визначили найкриміногенніші місця

Читать на русском
Правоохоронці проаналізували всю оперативну ситуацію в Київській області й визначили місця, де найчастіше скоюють грабунки та розбої.

Правоохоронці визначили найбільш криміногенні місця Київської області й скерують туди патрулі для забезпечення порядку.

Про це повідомив речник Головного управління Нацполіції в Київській області Микола Жукович в ефірі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Ми проаналізували всю оперативну ситуацію, яка в нас є в Київській області, визначили найбільш криміногенні місця, де найчастіше скоюють пограбування та розбої. Ми наближаємо зараз до цих місць патрульні наряди – як автомобільні, так і піші», – сказав Жукович.

Він додав, що до патрулювання залучають також поліцію охорони, національну гвардію та громадські формування.

«Усі ці заходи направлені на одне – щоб гарантувати безпеку громадян, щоб зменшити кількість протиправних діянь, які є в Київській області», – сказав Жукович.

Він закликав мешканців повідомляти поліції про можливі скоєння злочинів, а «там, де скоєно, то не чекати, а відразу телефонувати за номером 102».

«Ми відразу відреагуємо, за гарячим слідом затримуватимемо злочинців. За цю ніч ми затримали 3 крадіїв на гарячому та одного грабіжника», – сказав Жукович.

Він також закликав жителів із розумінням поставитися до перевірок кінологів.

«Щодобово будемо задіювати певну кількість кінологів із собаками – в місцях масового проведення заходів та для перевірки транспортних засобів на наявність вибухових речовин, зброї або наркотичних засобів», – підсумував Жукович.

Раніше на Рівненщині бурштинокопачі побили трьох правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: