Турецький лоукостер має намір відкрити філію в Україні

Читать на русском
Бюджетна авіакомпанія Pegasus Airlines (Туреччина) вивчає можливість створення дочірньої компанії в Україні, а також збільшення свого замовлення Airbus A321neos.

Бюджетна авіакомпанія Pegasus Airlines (Туреччина) вивчає можливість створення дочірньої компанії в Україні, а також збільшення свого замовлення Airbus A321neos.

Про це повідомив директор з продажу та мережевого планування за найнижчими носіями Емре Пекесен, інформує «Слово і Діло» з посиланням на Forbes.

Лоукостери, комфортна залізниця і гроші на дороги: як Омеляну вдається виконувати власні обіцянкиВолодимир Омелян із 35 обіцянок, зафіксованих Словом і Ділом, поки виконав лише 2, ще 25 – залишаються в процесі виконання.

Повідомляється, що керівництво авіакомпанії Pegasus Airlines провело ділову зустріч із міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном у Києві. Під час діалогу сторони обговорили можливе спільне підприємство, яке працюватиме за ліцензією на діяльність в Україні.

«Україна дійсно має ринок, який майже не обслуговується. Вона має лише одного активного авіаперевізника – «Міжнародні авіалінії України» ... Зараз ми контролюємо питання відкриття нової компанії, й ми обов'язково це зробимо», – зазначив Пекесен.

Як повідомлялося, турецька авіакомпанія Pegasus Airlines з 14 липня відкрила прямі регулярні рейси між Одесою та Анкарою. Рейси виконуватимуться 4 рази на тиждень – по понеділках, середах, п'ятницях і суботах.

Раніше повідомлялося, що турецький лоукостер готується вийти на український ринок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: