Турецький лоукостер з 14 липня відкриє рейс з Одеси до Анкари

Читать на русском
Турецька авіакомпанія Pegasus Airlines з 14 липня відкриє прямі регулярні рейси за маршрутом Анкара - Одеса - Анкара.

Турецька авіакомпанія Pegasus Airlines з 14 липня відкриє прямі регулярні рейси між Одесою і Анкарою. Рейси виконуватимуться 4 рази на тиждень по понеділках, середах, п'ятницях і суботах.

Про це повідомила прес-секретар міжнародного аеропорту «Одеса» Оксана Болянська, передає «Слово і Діло».

Виліт з міжнародного аеропорту Анкари «Есенбога» - о 1.10, з аеропорту «Одеса» - в 3.35 за місцевим часом. Тривалість польоту - 1 година 25 хвилин. Рейси виконуватимуться на літаках Boeing 737-800. Як зазначила Болянська, в «Есенбога» рейси Pegasus з Одеси стикуються з усіма рейсами маршрутної мережі авіакомпанії.

Прес-секретар нагадала, що безвізовий режим між Україною з Туреччиною набув чинності 1 серпня 2012 року, 1 червня цього року набула чинності Угода про поїздки громадян України і Туреччини за внутрішніми паспортами у вигляді ID-карт.

За даними Болянської, авіакомпанія Pegasus Airlines заснована у 1990 році. Позиціонує себе як low-cost перевізник. Виконує польоти в 103 пункту призначення в 40 країнах світу.

Омелян анонсував появу в Україні національного лоукостераНаціональна авіакомпанія в сегменті дешевих авіаперевезень може бути створена в Україні до кінця цього року.

У червні Pegasus Airlines збільшила кількість рейсів між Києвом (Жуляни) і Анкарою з чотирьох до семи в тиждень.

Раніше повідомлялося, що турецький лоукостер готується вийти на український ринок.

Нагадаємо, Порошенко обіцяє залучити в Україну нові лоукости.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: