Справа про рюкзаки Нацгвардії: стало відомо, коли суд розгляне взяття під варту Авакова та Чеботаря

Читать на русском

Апеляційний перегляд рішень суду щодо запобіжного заходу Олександру Авакову та Сергію Чеботарю у вигляді підписки про невиїзд відбудеться цього тижня.
Олександр АваковФото з відкритих джерел

Апеляційні скарги прокуратури щодо запобіжного заходу сину міністра внутрішніх справ Олександра Авакова та колишньому заступнику голови МВС Сергію Чеботарю суд розгляне вже цього тижня – 14 та 15 листопада.

Про це «Слову і Ділу» повідомили в Апеляційному суді Києва 13 листопада.

«Рюкзаки Авакова» пошили за 555 гривень, а закупили по 2899 – прокурорАваков-молодший купив рюкзаки майже в шість разів дорожче їх собівартості. Прокурор САП назвав на суді цифри.

«В провадженні […] за апеляційною скаргою прокурора на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 1 листопада 2017 року про відмову в задоволенні клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Авакова О. А. судове засідання призначено на 14 листопада 2017 року на 15 годину 15 хвилин», – ідеться у відповіді на запит журналіста «Слова і Діла».

Розгляд аналогічної апеляційної скарги щодо Чеботаря призначений на 12:20 15 листопада.

Нагадаємо, раніше адвокат Олександра Авакова заявив, що не отримував судового рішення щодо арешту майна свого підзахисного.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: