Ботам подобається. Більше половини підписників сторінки Трампа не реальні люди

Читать на русском

Аудит підписників аккаунта Трампа в Twitter може викликати черговий пост американського президента під хештегом фейкньюз.

З 42,5 мільйона підписників президента США Дональда Трампа в Twitter, менше половини є реальними людьми – їх 47%.

Про це йдеться в дослідженні The Economist за даними TwitterAudit, повідомляє «Слово і Діло».

Зараз його аккаунт знаходиться на 21-му місці за популярністю в соцмережі, причому досяг його Трамп в основному за останній рік, збільшивши аудиторію в 2 з гаком рази – на 225%.

Друге місце за рік по зростанню продемонструвала сторінка відомого футболіста Кріштіану Роналду, причому кількість підписників спортсмена збільшилася тільки на 32%.

Аккаунт чинного американського президента вже обійшов за популярністю свого політичного суперника – Хілларі Клінтон, разом з Національною футбольною лігою і New York Times, проте все ще вдвічі відстає від сторінки попереднього президента США Барака Обами, у якого 97 мільйонів підписників, причому 78% з них – реальні люди.

Нагадаємо, після саміту АТЕС у В'єтнамі Трамп заявив, що довіряє словами Володимира Путіна про невтручання Росії в президентські вибори в США, хоча представлені доповіді американської розвідки свідчать про протилежне.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: