Київ накриє сильний туман

Читать на русском
У столиці очікується сильний туман. У зв'язку з погодними умовами, водіям рекомендують бути особливо обережними на дорогах.

В суботу, 11 листопада, в столиці очікується туман, видимість буде становить 300-500 м. Водіям рекомендують бути обережними на дорогах.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на дані Укргідрометцентру, пише «Слово і Діло».

«Фахівці рекомендують водіям під час керування автомобілем в тумані знизити швидкість руху, при наявності протитуманних фар включити їх разом з ближнім світлом; тримати безпечну дистанцію з іншими автомобілями; при зупинці увімкнути аварійну світлову сигналізацію; уникати різких маневрів на дорозі», - йдеться в повідомленні.

Також, за даними синоптиків, в столиці можливі невеликі дощі, лише в східних областях і Приазов'ї без істотних опадів.

«На заході вдень 7-9 градусів тепла. У північних областях також вдень 7-9 градусів тепла. На сході повітря прогріється до 8 градусів тепла. У центральній частині температура повітря вдень 8-12 градусів вище нуля. На півдні - до 13 градусів вище нуля. Вітер в Україні південно-західний, 7-12 метрів в секунду», - прогнозують у Гідрометцентрі.

Раніше синоптик попередила про магнітні бурі.

Нагадаємо, по всій країні очікується мінлива хмарність.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: