ДТП в Харкові: з лікарні виписали одну із постраждалих

Читать на русском
Лікарі виписали постраждалу в ДТП в Харкові 36-річну Оксану Нестеренко. В лікарнях міста залишаються ще троє постраждалих.

Лікарі виписали постраждалу в ДТП в Харкові 36-річну Оксану Нестеренко. В лікарнях міста залишаються ще троє постраждалих у аварії 18 жовтня в Харкові, коли автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар, та перекинувся.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі Харківської облдержадміністрації.

«У решти постраждалих динаміка позитивна, радикальних змін немає. Вагітна спить», – відзначили в ХОДА.

Також у лікарнях залишаються троє постраждалих в аварії – 27-річна Оксана Євтєєва (Берченко), 26-річна Анна Комар та 30-річна Жанна Власенко, яка перебуває в стані медикаментозного сну.

Нагадаємо, ввечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар і перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 людей, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Згодом у харківській лікарні померла 20-річна Діана Берченко, одна із сестер, які постраждали в результаті ДТП.

За кермом Lexus перебувала 20-річна Олена Зайцева, донька харківського бізнесмена й зведена сестра екс-заступника прокурора Черкаської області часів Пшонки Дмитра Зайцева, який був на посаді в 2013 році.

Народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко заявив, що Зайцеву вже тричі штрафували за проїзд на червоне світло та перевищення швидкості.

За попередніми даними, Зайцева не перебувала в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Але згідно з даними експертизи, про які на судовому засіданні заявив представник прокуратури, в сечі Олени Зайцевої були виявлені опіати.

20 жовтня прокуратура повідомила, що Олені Зайцевій оголосили про підозру. Дівчині обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: