Суд заарештував другого учасника ДТП у Харкові

Читать на русском
Суд виніс рішення щодо обрання запобіжного заходу другому підозрюваному в смертельному ДТП в центрі Харкова Геннадію Дронову.

Суд виніс рішення щодо обрання запобіжного заходу другому підозрюваному в смертельному ДТП в центрі Харкова Геннадію Дронову.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Суд задовольнив клопотання сторони звинувачення в повному обсязі - утримання під вартою строком на 42 дні без права на внесення застави.

18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар і перекинувся. На місці загинули 5 осіб, пізніше померла ще одна дівчина, також були поранені 6 осіб.

Раніше повідомлялося, що Дронову - другому учаснику ДТП в Харкові, оголосили підозру. А також Київський районний суд Харкова відхилив скаргу адвоката Геннадія Дронова на те, що слідчий не визнав другого учасника жахливої ​​ДТП на Сумщині потерпілим.

Також суд дозволив перевірити телефони Зайцевої та Дронова.

20 жовтня Київському районному суді Харкова було обрано запобіжний захід для Олени Зайцевої (водієві Лексус, яка збив людей на смерть). Зайцева весь цей час знаходиться в СІЗО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: