Обшуки проходять у ще одній компанії Новинського

Читать на русском
Правоохоронці проводять обшуки в ще одній з групи компаній депутата Опоблоку Вадима Новинського.

В офісах компанії Smart Energy і квартирах менеджерів ведуться обшуки.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів прес-секретар «Смарт-Холдингу» Євген Загорулько, повідомляє «Слово і Діло».

«У нас в офісах Smart Energy і в квартирах менеджерів у всій Україні (Київ, Харків, Полтавська область та інші) йде обшук», – написав він.

Також Загорулько повідомив, що господарська діяльність компанії заблокована.

«Це продовження справи про так звану «фіктивність» Smart Energy. Одна з компаній групи Smart Energy – «Укргазвидобування» – врізана безпосередньо до харківського газового кільця. Блокування її госпдіяльності може призвести до зупинки видобутку й передачі газу, зниження тиску в системі та паралізувати місто-мільйонник на всю зиму», – заявив Загорулько.

Smart Energy є керівною компанією в групі «Смарт-холдинг» Вадима Новинського.

Нагадаємо, 6 жовтня був затриманий директор приватного акціонерного товариства «Укргазвидобування» Вадим Мохов, якого підозрюють у невиконанні наказу Держгеонадр про припинення дозволу на користування надрами з 28 липня до 10 серпня 2017 року.

7 жовтня Харківський районний суд Харківської області обрав йому як запобіжний захід арешт із можливістю застави в 5 мільйонів гривень, 12 жовтня Мохов вийшов на волю під заставу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: