У Пакистані в ущелину впав автобус із пасажирами: десятки жертв

Читать на русском
В районі Патханкот під Талагангом ввечері в середу, в результаті падіння пасажирського автобуса в ущелину загинули 27 людей.

В районі Патханкот під Талагангом ввечері в середу, в результаті падіння пасажирського автобуса в ущелину загинули 27 людей.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Dunya News.

У Пакистані доглядач храму вбив кинджалом 20 осіб для їх «очищення»У пакистанській провінції Пенджаб психічно хворий доглядач храму вбив 20 осіб заради їх «духовного очищення».

Аварія сталася, коли пасажирський автобус з Кохата в Райвінд впав в ущелину після різкого повороту на дорозі. На місці загинули 25 людей і ще 50 отримали поранення.

Рятувальники витягли тіла загиблих і відправили поранених в лікарні. У медустанові від отриманих травм померли ще двоє людей. Серед загиблих - водій автобуса і кондуктор. Всього в автобусі були 77 осіб.

Як повідомлялося, принаймні 123 людини стали жертвами пожежі, що виникла в результаті загоряння бензовозу в провінції Пенджаб в Пакистані.

Раніше в результаті трьох окремих вибухів в двох великих містах Пакистану загинули щонайменше 35 осіб і близько 100 осіб отримали поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: