У Пакистані доглядач храму вбив кинджалом 20 осіб для їх «очищення»

Читать на русском
У пакистанській провінції Пенджаб психічно хворий доглядач храму вбив 20 осіб заради їх «духовного очищення».

У пакистанській провінції Пенджаб психічно хворий доглядач храму вбив 20 осіб заради їх «духовного очищення».

Про це повідомляє Dawn, посилаючись на очевидців та заступника комісара Алі Чата, передає «Слово і Діло».

Як повідомляється, доглядач мавзолею-храму Алі Ахмеда гуджари, житель Лахора Абдул Вахід по телефону запросив більше 20 чоловік в храм і запрошував їх по одному в одній з кімнат.

Сам вбивця заявив, що проводить «духовне очищення» своїх послідовників за допомогою побиття.

Відомо, що поліція затримала Вахіда та ще двох людей, можливо, його спільників. У храмі знайшли тіла 20 осіб. На думку представника поліції Саргодха Ліяката Алі Чата, підозрюваний, який виявився співробітником виборчкому Пакистану, був психічно неврівноваженим.

Теракт у Лондоні: всі бояться Третьої світової, не помічаючи, що вона вже йде, але у різних іпостасяхВіце-президент Аналітичного центру «Політика» розповів про головні методи та зброю світового тероризму сьогодні.

Додамо, що про подію повідомили три жінки, яким вдалося втекти від доглядача. За словами місцевих жителів, доглядач відвідував храм два рази на місяць та «катував» людей вогнем, кажучи, що ця оздоровча процедура.

Нагадаємо, напередодні щонайменше 22 людини загинули та 50 отримали поранення в результаті вибуху на центральному ринку пакистанського міста Парачинар.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: