Доба в АТО: один військовий загинув, троє отримали поранення

Читать на русском
У районі проведення АТО обстановка не зазнала істотних змін. Противник не припиняв обстріли позицій Збройних Сил України, застосовуючи міномети і весь спектр піхотного озброєння.

Наприкінці минулої доби в районі проведення АТО обстановка не зазнала істотних змін. Противник не припиняв обстріли позицій Збройних Сил України, застосовуючи міномети і весь спектр піхотного озброєння.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це інформує прес-центр штабу АТО.

Так, на приморському напрямку в другій половині дня російсько-окупаційні угруповання протягом 30 хвилин били з мінометів калібрів 120 і 82 міліметри і озброєння БМП по захисникам Павлопіль.

А на підступах до Донецька бойовики застосовували протитанкові гранатомети і кулемети неподалік Зайцеве.

Однак найгарячіше ввечері було на луганському напрямку. Тут окупанти з піхотного озброєння обстрілювали опорні пункти у Кримського, Новоалександровки, Луганського, Катеринівки. У результаті одного з цих обстрілів, близько 18 годин був поранений військовослужбовець сил АТО, ще один отримав бойову травму.

Всього за минулу добу незаконні збройні формування 19 раз порушили перемир'я. Вогнем українські війська 13 раз жорстко придушували активність супротивника. У результаті бойових дій один наш захисник загинув, двоє поранені, один отримав бойову травму.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України затримали в Сєвєродонецьку двох диверсантів, які за вказівкою російських кураторів планували теракт в місті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: