Вже не зрада: депутат Курило передумав прирівнювати корупцію до державної зради

Читать на русском
Народний депутат перед виборами обіцяв законодавчо прирівняти корупцію до державної зради, але за три роки в парламенті нічого для цього не зробив.
Віталій КурилоФото з відкритих джерел

Народний депутат Віталій Курило не зробив нічого для того, щоби виконати власну передвиборчу обіцянку прирівняти корупцію до державної зради.

Це за результатами трьох років спостережень за роботою Курила констатували аналітики «Слова і Діла».

«Корупційні дії мають бути законодавчо прирівняні до державної зради», – йшлося в одному з пунктів передвиборчої програми нардепа-мажоритарника, що балотувався в одномандатному окрузі №113 у Луганській області.

Однак, потрапивши до парламенту, вчорашній «борець із корупцією», вочевидь, про цю обіцянку забув. Принаймні за майже три роки, що Курило представляє Луганську область у Верховній Раді, він не зареєстрував ані жодного законопроекту, в якому б ішлося про прирівняння корупції до держзради, ані жодного депутатського запиту з цього приводу.

Оскільки законотворчість та лобіювання окремих питань є основними показниками ефективності роботи народного депутата, можемо констатувати, що Курилом як членом парламенту в цій площині не зроблено нічого.

Всього в досьє народного депутата 31 обіцянка, з яких виконані 7, іще стільки ж – уже провалені. Дізнатися, яку сходинку він посідає в рейтингу відповідальності Верховної Ради, можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: