У «Відродження» змінився склад лідерів

Читать на русском
Народні депутати Віталій Хомутиннік та Віктор Бондар стали співголовами депутатської групи Відродження у Верховній Раді.
На фото: зліва Віталій Хомутиннік, в центрі - Віктор Бондар

Народні депутати Віталій Хомутиннік та Віктор Бондар стали співголовами депутатської групи «Відродження» у Верховній Раді.

Про це повідомив спікер парламенту Андрій Парубій наприкінці пленарного засідання в середу, 8 листопада.

Віктор БондарНародний депутат України
Бондар запевнив, що «Відродження» не буде голосувати за медичну реформуСказано 18 вересня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Згідно з протоколом засідання депутатської групи «Партії «Відродження», ... повідомляю про зміну складу лідерів. Після складання повноважень голови депутатської групи й заступника голови депутатської групи народними депутатами Бондарем Віктором та Іллюком Артемом співголовами депутатської групи партії «Відродження» у Верховній Раді восьмого скликання обрані народні депутати Хомутиннік Віталій і Бондар Віктор», – поінформував Парубій.

Раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура закрила кримінальне провадження щодо можливого ухилення від сплати податків Хомутинніком. Саме на час розслідування нардеп вирішив залишити посаду керівника депутатської групи «Відродження».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: