У НАБУ спростували інформацію про підозру заступнику міністра юстиції

Читать на русском
В Антикорупційному бюро спростували інформацію щодо підготовки підозри заступниці голови Міністерства юстиції.
Наталія Севостьянова

Детективи Національного антикорупційного бюро не готували проект підозри заступниці міністра юстиції Наталії Севостьяновій.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в прес-службі правоохоронного органу.

«Щодо інформації про нібито підготовку повідомлення про підозру першому заступнику міністра юстиції зазначаємо, що вона не відповідає дійсності», – заявили в Бюро.

У НАБУ зазначили, що внесення відомостей до ЄРДР не може бути підставою для звинувачень особи у вчиненні правопорушення.

«Згідно з чинним законодавством України, особа вважається невинуватою до моменту набуття чинності обвинувальним вироком суду щодо нього. Просимо ЗМІ та інші зацікавлені сторони утримуватися від спекуляцій на цю тему», – додали у відомстві.

Як відомо, «Українська правда» повідомила про підготовку підозри першому заступнику міністра юстиції. За інформацією видання, причиною вручення підозри є виконання рішення Європейського суду в справі 2015 року. Тоді це рішення ухвалив попередник Севостьянової, а вона підписала його до виконання.

Нагадаємо, в НАБУ підтвердили обшуки у міністра інфраструктури Володимира Омеляна, про які раніше повідомляли засоби масової інформації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: