У вівторок синоптики обіцяють українцям дощі

Читать на русском
У вівторок, 7 листопада, місцями очікується невеликий дощ. Вдень на заході України температура очікується від 8 до 10 С ° тепла, на півночі - від 5 до 7 С ° тепла, на сході - від 6 до 8 С ° тепла, на півдні - від 11 до 13 С ° тепла.

У вівторок, 7 листопада, місцями очікується невеликий дощ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Укргідрометцентр.

Вдень на заході України температура очікується від 8 до 10 С ° тепла, на півночі - від 5 до 7 С ° тепла, на сході - від 6 до 8 С ° тепла, на півдні - від 11 до 13 С ° тепла.

Вночі на заході країни температура складе від 5 до 7 С ° тепла, на півночі - від 8 до 10 С ° тепла, на сході - від 5 до 7 С ° тепла, на півдні - від 5 до 7 С ° тепла. Вітер - південно-західний 3-8 м / с.

У вівторок в Києві очікуються опади. Температура вдень від 7 до 9 С ° тепла, вночі - від 1 до 3.

Прогноз погоди на 7 листопада в Харкові, Одесі, Дніпрі, Донецьку, Запоріжжі, Львові, Миколаєві, Кропивницькому, Вінниці:

У Харкові температура вдень буде від 6 до 8 С ° тепла, вночі - від 2 до 4 С ° тепла. Синоптики прогнозують мінливу хмарність.

В Одесі температура вдень буде від 11 до 13 С ° тепла, вночі - від 5 до 7 С ° тепла. Днем опадів не очікується.

У Дніпрі температура вдень буде від 7 до 9 С ° тепла, вночі - від 3 до 5 С ° тепла. Протягом доби очікується без опадів.

У Донецьку температура вдень буде від 7 до 9 С ° тепла, вночі - від 3 до 5 С ° тепла. Синоптики обіцяють мінливу хмарність, місцями дощ.

У Запоріжжі температура вдень від 10 до 12 С ° тепла, вночі - від 4 до 6 С ° тепла. Вдень очікується невеликий дощ.

У Львові температура вдень буде від 8 до 10 С ° тепла, вночі - від 1 до 3 С ° тепла. Протягом дня очікується без опадів.

У Миколаєві температура вдень буде від 10 до 12 С ° тепла, вночі - від 4 до 6 С ° тепла. Вдень очікується без опадів.

У Кропивницькому температура вдень буде від 6 до 8 С ° тепла, вночі - від 1 до 3 С ° тепла. Синоптики прогнозують без опадів.   У Вінниці температура вдень буде від 7 до 9 С ° тепла, вночі - від 1 до 3 С ° тепла. Очікується без опадів.

Нагадаємо, 31 жовтня через сильний вітер на газопровід впала металева конструкція в райцентрі Кам'янка-Дніпровська в Запорізькій області, в результаті чого сотні будинків селища залишилися без газопостачання.

Як відомо, українські синоптики заперечують інформацію про те, що штормовий циклон Герварт накриє Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: