Центр Кропивницького залишився без тепла

Читать на русском
У Кропивницькому без тепла залишилися 134 житлових будинки в центральній частині міста. Також  холодні батареї в дитсадках, школах і лікарнях.

У Кропивницькому без тепла залишилися 134 житлових будинки в центральній частині міста. Також холодні батареї в 5 дитсадках, двох школах і 4 лікарнях.

Про це повідомили в прес-службі міської ради, передає «Слово і Дело».

«Причиною аварійної ситуації стало виконання ремонтних робіт фахівцями КП «Теплоенергетик» у тепловій камері на вулиці Гагріна. Ремонт системи теплопостачання здійснюється без проведення земляних робіт, тому, за попередніми даними, поставка тепла відновиться вже сьогодні до вечора», – повідомили в прес-службі.

Зростання тарифів на ЖКП за роки незалежності України. Опалення«Слово і Діло» продовжує цикл оглядів про те, як змінювалися ціни на послуги ЖКГ в Україні за час незалежності. Сьогодні пропонуємо поглянути, як піднімалася ціна на центральне опалення житла.

Також у прес-службі додали, що одночасно аварійна бригада ДП «Кіровоградтепло» здійснює ліквідацію пориву на вулиці Юрія Коваленка для забезпечення теплопостачання до будинку ОЖБК.

Нагадаємо, уряд звернувся до прокуратури для з'ясування причин затягування опалювального сезону в трьох областях України.

Раніше столичний градоначальник Віталій Кличко підтвердив інформацію, що в місті без опалення залишаються понад 300 житлових будинків через пошкодження мереж.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: