У Кабміні занепокоїлися відсутністю тепла в квартирах українців

Читать на русском
Влада звернулася в прокуратуру для з'ясування причин затягування опалювального сезону в трьох областях України.
Генадій Зубко

Влада звернулася в прокуратуру для з'ясування причин затягування опалювального сезону в трьох областях України.

Як інформує «Слово і Діло», про це сьогодні в ефірі одного з українських телеканалів повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

У «Київенерго» прояснили ситуацію з опаленнямПротягом доби «Київенерго» ліквідувало 96 аварійних пошкоджень на тепломережах і виявило 46 нових.

«Уже моніторинг проведено і поки звернень до Генеральної прокуратури немає. Але на підставі такого моніторингу, яким чином відбулося підключення до опалювального сезону в зв'язку зі зниженням температури ми вже маємо, а це Черкаська, Хмельницька, Київська - це області, які мають сьогодні температурний режим і мають несвоєчасне підключення, тому безпосередньо глави адміністрацій подали до обласних прокуратури звернення, щоб з'ясувати, ким і як було неналежно виконані обов'язки», - зазначив політик.

При цьому він зазначив, що фінансування на проведення опалювального сезону було виділено в достатньому обсязі.

З його слів, засобів на теплі кредити вистачає, проте об'єднання співвласників багатоквартирного будинку потрібно посилювати.

«Загалом, цей опалювальний сезон почався краще, ніж у минулому році», - резюмував міністр. Нагадаємо, раніше столичний градоначальник Віталій Кличко підтвердив інформацію, що в місті станом на сьогодні без опалення залишаються понад 300 житлових будинків через пошкодження мереж.

Нагадаємо, раніше столичний градоначальник Віталій Кличко підтвердив інформацію, що в місті станом на сьогодні без опалення залишаються понад 300 житлових будинків через пошкодження мереж.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: