День в АТО: 6 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Із початку доби 7 листопада незаконні збройні формування шість разів порушили перемир'я в зоні проведення АТО.

Із початку доби 7 листопада незаконні збройні формування шість разів порушили перемир'я в зоні проведення АТО.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на інформацію прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Карта АТО: ситуація на сході України на 7 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 7 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Українські воїни тричі застосовували піхотне озброєння на ураження противника. У результаті бойових дій втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає.

«На луганському напрямку в першій половині дня проросійські найманці тричі з різних видів гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали захисників Кримського. А під вогнем мінометів калібру 82 міліметра виявилися опорні пункти сил АТО біля Луганського і Трьохізбенки», - йдеться в повідомленні.

На приморському напрямку бойовики, за даними штабу, з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів били по укріпленням сил АТО неподалік Невельського.

Відзначимо, що станом на 6:00 7 листопада, російсько-окупаційні війська 13 раз обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, у відповідь українські війська 8 разів відкривали вогонь на поразку, втрат серед українських військовослужбовців немає.

Раніше повідомлялося, що в Пісках бойовики обстріляли медиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: