Вбивство в Харкові: названі версіі

Читать на русском
Правоохоронці назвали версії вбивства комерсанта Едуарда Аксельрода, який загинув в результаті розстрілу автомобіля в Харкові в ніч на 5 листопада 2017 року.

Правоохоронці назвали версії вбивства комерсанта Едуарда Аксельрода, який загинув в результаті розстрілу автомобіля в Харкові в ніч на 5 листопада 2017 року.

Як інформує «Слові Діло», про це повідомляє один з українських телеканалів.

ДТП в Харкові: водієві «Туарега» оголосили про підозруВодієві Volkswagen Touareg, другому учаснику смертельного ДТП в Харкові оголосили про підозру.

Згідно з повідомленням, 25 експертиз призначили слідчі з приводу резонансного вбивства. Загиблий - Едуард Аксельрод, йому було 45 років. Він хотів займатися підприємницькою діяльністю. Про те, що він пов'язаний з кримінальним середовищем Харкова правоохоронці розповідають стримано і кажуть, що це - таємниця слідства.

За інформацією видання, правоохоронці вважають, що той, хто стріляв діяв дуже професійно. Відзначається, що він імовірно був один, проте слідчі не виключають, що була людина, який забезпечував втечу з місця події.

Так, слідчі оприлюднили три версії вбивства. Першою версією є вбивство з помсти. Друга версія - вбивство через борги, а третя версія - вбивство через розподіл сфер кримінального впливу в Харкові.

За словами правоохоронців, через місяць вони нададуть більш детальну інформацію. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з'явилися подробиці розстрілу авто в Харкові. Невідомі випустили по машині дві черги з автомата.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося про те, що правоохоронці повідомили про підозру Геннадію Дронову, водієві Volkswagen Touareg, який став другим учасником ДТП в Харкові, в результаті якого загинули вже 6 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: