В Японії допустили військовий варіант вирішення конфлікту з КНДР

Читать на русском
Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе підтримав ініціативу президента США Дональда Трампа про можливість військового вирішення проблеми КНДР.
Сіндзо Абе

Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе підтримав ініціативу президента США Дональда Трампа про можливість військового вирішення проблеми КНДР.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє Reuters.

Кім Чен Ин залякує Японію «ядерними хмарами»Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин пригрозив Японії «ядерними хмарами», якщо керівництво цієї країни не перестане закликати до подальших санкцій, щоб змусити КНДР згорнути свою ядерну і ракетну програму.

Так, Абе заявив, всі можливі варіанти впливу на Пхеньян «знаходяться на столі».

«Ми підтримуємо позицію президента Трампа щодо того, що відносно Північної Кореї всі варіанти лежать на столі», - сказав прем'єр Японії на спільній прес-конференції з Трампом.

Варто відзначити, що Трамп неодноразово заявляв, що США в крайньому випадку готові піти на застосування військової сили проти КНДР. Трамп заявив, що США більше не терпітимуть «провокації КНДР».

Як повідомлялося, раніше Трамп повідомив про те, що готовий провести зустріч з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином.

Крім того, Північна Корея виключає можливість переговорів зі Сполученими Штатами Америки про скасування своєї ядерної програми і загрожує збільшенням арсеналу, якщо Штати не скасують свою «ворожу політику» щодо країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: