Трамп готовий зустрітися з Кім Чен Ином

Читать на русском
Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп повідомив про те, що готовий провести зустріч з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином.

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп повідомив про те, що готовий провести зустріч з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він заявив на американському телешоу Full Measure.

Трамп повідомив, чого чекає від зустрічі з ПутінимПрезидент США Дональд Трамп розповів, що чекає зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним під час свого азіатського турне.

«Я зустрічаюся з різними людьми з багатьох країн ... Я збираюся на Філіппіни ... Я готовий сісти для переговорів, з ким тільки вважатиме за необхідне. Я не думаю, що це ознака сили чи слабкості. Я думаю, що сідати за стіл переговорів з людьми - це не так уже й погано. Тому я, безумовно, готовий зустрітися з Кім Чен Ином. Але подивимося, як воно буде. Поки рано говорити про це», - сказав американський лідер.

Як повідомлялося, напередодні візиту президента США Дональда Трампа влада Південної Кореї наклала санкції на ще 18 громадян Північної Кореї.

Крім того, Північна Корея виключає можливість переговорів зі Сполученими Штатами Америки про скасування своєї ядерної програми і загрожує збільшенням арсеналу, якщо Штати не скасують свою «ворожу політику» щодо країни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: