П'яний мисливець підстрелив дитину на Миколаївщині

Читать на русском
Поліцейські Первомайська затримали мисливця, який поранив з мисливської рушниці 9-річну дівчинку.

Поліцейські Первомайська затримали мисливця, який поранив з мисливської рушниці 9-річну дівчинку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на поліцію Миколаївській області.

Полювання, спорт, антикваріат: чим у вільний час займаються українські політики?У Міжнародний день друзів «Слово і Діло» вирішило проаналізувати, чим українські політики займаються у вільний час.

Згідно з повідомленням правоохоронців, до Первомайського відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району 9-річна місцева дівчинка отримала вогнепальне поранення лівого і правого стегна.

Прибувши на місце інциденту, поліцейські з'ясували, що 67-річний чоловік, місцевий житель, який є власником мисливської рушниці ІЖ-26 12 калібру, повертався в стані алкогольного сп'яніння з полювання околицею села, і у одного з будинків зустрів групу дітей.

Діти побачили у нього в руках рушницю і патронташ з патронами на поясі, і почали просити порожні гільзи, і він почав шукати їх по кишенях. В цей час стався випадковий постріл, який потрапив в обидва стегна дівчинки, яка була серед групи дітей.

Згідно огляду медиків на стан сп'яніння, в крові у власника зброї на момент обстеження знаходилися 0,85 проміле алкоголю. Затриманий пояснює, що після полювання він з іншими мисливцями вживали спиртне.

Постраждала дівчинка у важкому стані була доставлена ​​в дитяче відділення міської лікарні, де медики надали їй першу необхідну допомогу. На даний момент дитина знаходиться в комі. Слідчі Первомайського відділу поліції в Миколаївській області проводять розслідування у кримінальній виробництву. Мисливця затримали, а рушницю вилучили.

У місцевій прокуратурі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, після чого суд обере щодо нього запобіжний захід.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що парламенту пропонують заборонити фотографувати диких тварин в містах та населених пунктах, крім зоопарків, дельфінаріїв, цирків та виставок.

Крім того, керівником Держцирку хочуть призначити мисливця.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: